Geselecteerd voor bij pepernootgelegenheden. We strooien met deze drie ciders die kruiden bevatten, en dat past er heerlijk verfrissend bij! 2 flessen wijnformaat en 1 fles van 33cl.
Cider uit Oostenrijk met frisse hops en hints van bergamot, groene thee en limoen. 'Verfrissend bij de suikers van al dat lekkers en schudt de smaak van de kruiden op!'.
Gemaakt van cider die minstens 12 maanden heeft gerijpt op vaten in Cheltenham. Vlak voor vullen is de cider geblend met een deel biologisch appelsap, gember, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Kan koud maar ook opgewarmd worden als glühwein.
Deze wintercidervariant van Jaanihanso kan verwarmd worden, maar is koud ook erg aangenaam. Zacht kruidig, niet te zoet. Past bij een kruidige avond vanwege de winterse ingrediënten die erin zitten. Bij pepernoten maar denk ook aan een wildschotel of rode kool of een appeldessert. Ook mooi als welkomstdrank te schenken tijdens Sinterklaas of een ander winters feest.